Termékek

Egyéb termékek

Karácsonyi termékek


Diós beigli

Diós beigli

Dióval készített, omlós tésztájú termék, margarin helyett teavajjal készítve. Tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz, teljes mértékben E-szám mentes! A karácsonyt megelőző időszakban készül. December 9-től megtalálja mintaboltjainkban és viszonteladóinknál!

Mákos beigli

Mákos beigli

Mákkal és fahéjjal készített, omlós tésztájú termék, margarin helyett teavajjal készítve. Tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz, teljes mértékben E-szám mentes! A karácsonyt megelőző időszakban készül. December 9-től megtalálja mintaboltjainkban és viszonteladóinknál!

Diós pozsonyi kifli

Diós pozsonyi kifli

Dióval készített omlós tésztájú termék. Tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz! Heti rendszerességgel készül.

Mákos pozsonyi kifli

Mákos pozsonyi kifli

Mákkal és fahéjjal készített omlós tésztájú termék. Tartósítószert és mesterséges színezéket nem tartalmaz! Heti rendszerességgel készül.

Panettone csokoládés

Panettone csokoládés

Itáliai specialitás, az olasz karácsony nélkülözhetetlen kuglófja. Csokoládécseppekkel készítve. A karácsonyt megelőző időszakban készül. December 9-től megtalálja mintaboltjainkban és viszonteladóinknál!

Habkarika

Habkarika

Tojásfehérjéből és cukorból főzött, majd szárított termék. Fehér színben, különböző díszítőcukrokkal díszítve kapható. A karácsonyt megelőző időszakban készül. December 9-től megtalálható mintaboltjainkban és viszonteladóinknál.