A kölesről:
Ásványi anyagokban leggazdagabb gabona a köles. Rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású lehet, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél. Gyulladáscsökkentő, szabályozza a vércukorszintet és a zsíranyagcserét. Karbantartja az erek falát, az emésztőrendszert. Megelőzi a fogszuvasodást és segít a fogak zománcának megvédésében. Sok szilíciumot tartalmaz, ami a szervezet védekező képességét fokozza. Tartalmaz még nátriumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort és vasat, ill. B karotint, B1 és B2 vitamint. A köles az egyetlen gabonaféle, amely teljes értékű fehérjé k mellett 7 aminosavat tartalmaz és lúgos kémhatású, ezért különösen alkalmas betegeknek és növésben lévő gyermekeknek, fiataloknak.
Sonkás-sajtkrémes croissant:
Premier sonkával és sajtkrémmel töltött, sajttal szórt croissant sós leveles tész tában!
Füstölt sajtos croissant:
Füstölt sajttal töltött és szórt croissant édes leveles tés ztában.
Pizza szelet:
Paradicsomos alapú, sonkával és sajttal szórt háromszög alakú termék pizza tésztából.