Termékek

Cukrászat

Cukrászsütemények

Franciakrémes

Franciakrémes

vaníliás ízű sárga krém és tejszín vajas lapok közt, tetején csokoládés fondanttal - a termék október-április közti időszakban készül - HAGYOMÁNYŐRZŐ TERMÉK - a Magyar Élelmiszerkönyv 2-311 számú irányelve alapján

Gesztenye püré

Gesztenye püré

rumos gesztenyemassza tejszínnel díszítve

Gesztenye rolád

Gesztenye rolád

gesztenyés krém kakaós piskóták közé csavarva, közepén gesztenyemassza töltelékkel

Dobos szelet - Eredeti recept

Dobos szelet - Eredeti recept

Dobos C. József receptje alapján kakaóvajjal és kakaómasszával készített krém, vékony fehér piskótalapok közé töltve, tetején karamellizált cukorral - HAGYOMÁNYŐRZŐ TERMÉK - a Magyar Élelmiszerkönyv 2-311 számú irányelve alapján

Diós-karamelles szelet

Diós-karamelles szelet

vaníliás krémmel és karamellel töltött, fűszeres omlós tésztájú sütemény, tetején diódarabokkal díszítve

Kínai krémes

Kínai krémes

főzött tejes krémmel, dióval, tojáshabbal töltött torta omlós tésztával.