Hírek

KÁVÉ, TEA


Novembertől a kisbéri, a tatai és a tatabányai szaküzleteinkben a német J. J. Darboven által gyártott Alfredo Espresso Super bar kávét ill. az Eilles által készített teákat készítjük kedves vásárlóinknak.

Az Alfredo Espresso Super bar egy 100 % arabica kávéból álló kávéfajta, amit üzleteinkben a felhasználás előtt frissen őrlünk, majd professzionális kávégéppel készítjük el legyen akár espresso, vagy hosszú kávé, cappuccino vagy latte machiato a megrendelés.

Az Eilles tea olyan luxus teamárka, mely a legjobb szállodákban otthonos. Minőségi okokból minden teafilter egyesével aromazáró fóliatasakba van csomagolva. Az Eilles ház 1873 óta az első és legismertebb márkák egyike, ha a legjobb és legértékesebb teákról van szó. II. Lajos bajor királynak is kedvére volt Eilles feltétel nélküli minőségi filozófiája, ezért hivatalos udvari szállítói rangra emelte.

Eilles választék a Császári pékség szaküzleteiben:

Earl Grey:
A legfinomabb ázsiai teafajták bergamot ízesítéssel - pikáns aromát eredményezve ezzel. Az Earl Grey tea több mint 100 éve Európa egyik legkedveltebb fajtája.

Apple Fruits:
Napon érlelet alma adja gyümölcsös ízét.

Vita Orange:
Gyümölcskeverék narancs ízesítéssel és 10 vitaminnal, igazi fitness ital.

Rosehip With Hibiscus:
Érett csipkebogyó héjából és zamatos hibiszkusz virágból készült gyümölcskeverék telt gyümölcsös és természetes ízzel.

Summer Berry:
Tiszta harmonikus gyümölcskeverék nyári málna-eper aromával ízesítve.

Teáinkat 100 %-os citromlével és magyar akácmézzel kínáljuk a klasszikus cukorral való édesítés mellett.

Várjuk szeretettel egy forró italra!